fredag den 24. februar 2012

Hæklefasthed, en by i Rusland...

I sommers gik der lidt mode i at hækle tæpper i vores strikkecafé og jeg hoppede med på ideen. Det tæppe vi stort set alle blev inspireret af var det her
I sommers havde jeg kun hæklet i omkring ½ år, men jeg gik i gang med tæppet. Da jeg havde hæklet 30 firkanter gik jeg i stå, og her den anden dag blev jeg så enig med mig selv om at nu skulle jeg videre med det. For jeg vil jo gerne have det færdig.
Så var det at hæklefastheden lige pludseligt kom ind i billedet. For de firkanter jeg hæklede i sommers var MEGET mindre end dem jeg hækler nu. Jeg kan jo så konstatere at min hæklefasthed har ændret sig meget siden i sommers. Jeg blev lidt forundret. Indtil nu har jeg ikke rigtig hæklet noget hvor hæklefastheden havde nogen betydning. Men jeg tror at jeg ikke lader firkanterne vente igen. Lidt må man vel lære af sine fejl :)
Da jeg var færdig med at være ærgerlig besluttede jeg at lade de små firkanter ligge og hækle firkanter af alt det andet garn jeg har først. Og derefter se om det virkelig er nødvendigt at trævle alle de 30 firkanter op igen. Jeg håber meget på at jeg kan udgå det.


Lige et spørgsmål som slet ikke har noget med dette at gøre. Må jeg ligge et billede fra f.eks. www.garnstudio.com her på min blog. De har copyright, betyder det at det er forbud at bruge deres billeder??

4 kommentarer:

 1. Jeg har lånt flere billeder fra andre sider, men altid linket til indehaveren, men ellers skriv og spørg dem, du kan højest få nej :-) men mon ikke de fleste gerne vil have lidt reklame ;-)

  Glæder mig ellers til at se det færdige tæppe, flotte farver du har gang i :-)
  Kh Karina

  SvarSlet
 2. Ja hvis du linker samtidig til Garnstudio må du gerne. Som Karina skriver så vil de fleste jo gerne ha´reklamen.
  Sådan kan det gå med hækleriet, i starten har du nok hæklet noget stramt. Hvis jeg var dig vil jeg nok trevle op, ellers tror jeg du vil ærge dig over resultatet

  SvarSlet
 3. Og ellers kan du bruge de 30 lapper til en pude der passer til tæppet..

  SvarSlet
 4. Tusind tak for jeres hjælp :)
  Hvis jeg ikke kan undvære firkanterne til tæppet skal de trævles op. Men jeg overvejede at der måske kunne blive et ok tørklæde af dem..

  SvarSlet

Jeg elsker at få kommentarer fra jer og læser dem ALLE med stor glæde :)
Jeg forsøger at svare på alle kommentarer, men nogle gange kan der måske godt gå lidt tid inden det sker :)