tirsdag den 30. april 2013

Mælkebøtter er...

flotte, når de ikke lige står i min have...
I går var jeg i min nye have for første gang. Altså for at lave havearbejde.
Jeg har besluttet mig for at begynde med forhaven.
En ting jeg ikke lige så inden jeg sagde ja til lejligheden var at jeg ikke havde 3 stykker græsplæne, men 3 stykker mos/mælkebøtte plæne.
Der er bare mælkebøtter over alt, og hvis man skal dem til livs skal de jo hives op med hele roden. Sikke et arbejde
Jeg brugte nok et par timer på at luge, og jeg nåede ikke ret meget. Men fik nok bugt med de første 30 mælkebøtter ( ud af, et gæt, over 300!!! )
 
 

Ja, på billedet ser det ikke ud af meget jeg fik lavet. Men det blev da til et "blomsterbed" langs hus, stakit og hæk. Midt i bedet er der sådan et grimt kloak dæksel, planen er at der skal nogle høje planter foran den, så den ikke er at se længere.
 
Nederst i billedet kan man se et lille hjørne "græs plæne". På sigt er det min plan at der skal lægges fliser der og det så bliver min terrasse. Det i forhaven jeg har sol det meste af dagen.
 
 


15 kommentarer:

 1. Men det bliver en dejlig have. Der er ikke tvivl om at arbejdet lønner sig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det håber jeg bestemt og tror det også :)

   Slet
 2. Hvor må det være dejligt med have. Jeg glæder mig til at se billeder af det endelig resultat og jeg er sikker på at det bliver rigtig fint og dejligt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er rigtig glad for at jeg har have. Bare muligheden for at gå ud, men også det at kunne pusle lidt rundt i haven.

   Slet
 3. Det bliver da godt. Arbejdet belønnes.Tænk når solen rigtig kommer al den tid du kan nyde i din hyggelige have. Du kunne jo også noget med krukker ved dækslet

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har også overvejet det med krukkerne. Men jeg har to hortensia som også skal være i det bed, de kommer måske til at skygge for meget for krukkerne. Og så er mig drøm at få en opstammet syren :)

   Slet
 4. Det ser ud til at du har nok at gøre med den have :-)) håber da du bliver færdig med den inden sommeren er forbi, der skulle jo gerne blive tid til at nyde den også :-))

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror jeg blander det med at arbejde i haven og nyde den. Jeg har ikke så travlt med at få den ordnet. Det skal jo lige være i et tempo jeg kan klare. Sad og nød det gode vejr den anden dag derude, rigtig lækkert :)

   Slet
 5. Dejligt at få fjernet "ukrudtet" Nu håber vi bare på lidt varmere vejr ik`?

  SvarSlet
  Svar
  1. Vejret er jo blevet lidt bedre, heldigvis :)

   Slet
 6. Her lever vi med mælkebøtter, violer, bellis og smørblomster i skøn forening med kløver, vejbred og andet godt i plænen - det eneste vi fjerner er tidsler da vi er en barfods familie ;)

  Hvad med en fin gipsfigur eller andet sjov på brønddækslet mellem alle blomsterne i bedet, det ville jeg have gjort (ved godt jeg er tosset ;)

  Smil

  SvarSlet
  Svar
  1. Tosset synes jeg nu ikke du er :)
   Jeg fik lige en ide til mit kloak dæksel nummer 2. Jeg har to krukker, men der kunne jo godt stå en lille frø figur og pynte ved siden af dem :)

   Slet
 7. Hårdt for rygge, husk nu at passe på! SKØNT når du bliver færdig og kan sidde udenfor og nyde det :)
  Måske en lav krukke på dækslet med noget der kaster arme ud over og ned?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg forsøger at passe på ryggen, faktisk kroppen i det hele taget. Skroget har det ikke så godt ;) Jeg har fået plantet nogle stauder med nogle store grønne blade rundt om. Min have-kloge mor mente de kunne gøre sig godt der. Så nu er det plantet og jeg glæder mig til at se hvordan det kommer til at se ud.
   Forslaget med krukkerne vil jeg bruge i baghaven, der er jeg så "heldig" at have endnu et kloakdæksel, blot i terrassen.

   Slet
 8. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet

Jeg elsker at få kommentarer fra jer og læser dem ALLE med stor glæde :)
Jeg forsøger at svare på alle kommentarer, men nogle gange kan der måske godt gå lidt tid inden det sker :)