onsdag den 30. april 2014

Øvelse gør mester...

I februar måned var det 3 år siden jeg lærte at hækle, tiden går godt nok stærk synes jeg. 

Da jeg var på besøg hos min veninde for nogle dage siden havde hun fundet en en af første ting jeg havde hæklet, en elefant, som jeg havde givet hende.
Så vidt jeg har kunne se her på bloggen er det den 3. ting jeg hæklede.

Men nej hvor er det meget forskel på hvordan jeg hækler fra dengang og så til nu. 
Jeg synes rent faktisk den gamle er både grim og ikke lavet ordentligt.

Jeg har taget nogle billeder af den gamle elefant (den lilla/lyserøde) og så en elefant jeg lige har lavet indenfor de sidste par måneder.
Prøv at se forskellen her.

Jeg tror jeg har hæklet den gamle på nål 2,5 og den nye på nål 2. Det gør selvfølgelig en forskel. Men ikke så stor som på billederne.
Og så er den gamle hæklet mere ujævnt og slet ikke fyldt nok. Og havde den været fyldt nok, så havde der ingen tvivl været om at man kunne se fyldet lige igennem det hæklede.

Jeg må sige jeg var noget overrasket over forskellen. Men jo bestemt glædeligt, når det var så tydeligt, at det jeg får lavet er pænere :)


6 kommentarer:

 1. Ej, hvor må det samtidig være ret interessant at se, at hækleevnerne er blevet meget bedre.
  Jeg synes, at den store forskel er, at du kan få mere udtryk i øjnene og dermed mere sjæl i elefanten, men du har selvfølgelig også kunnet nærstudere den gamle elefant mere :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige netop øjnene har jeg arbejdet meget med på det sidste og kunne især se forskellen da jeg stod med den gamle elefant :)

   Slet
 2. Du er altså osse virkelig blevet dygtig Det er nogle meget fine ting du laver.

  SvarSlet
 3. Man kan godt se forskel! Den nye er mere regelmæssig rund - jeg synes, det er tydeligt i numsen på elefanten. Øjnene er også meget bedre på den nyeste.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg bed også meget mærke præcis numsen. Den er noget mere kantet på den gamle elefant. Det er lidt sjovt at finde noget gammel at sammenligne med, så kan man jo rigtig se forskellen :)

   Slet

Jeg elsker at få kommentarer fra jer og læser dem ALLE med stor glæde :)
Jeg forsøger at svare på alle kommentarer, men nogle gange kan der måske godt gå lidt tid inden det sker :)