søndag den 15. marts 2015

Lidt blandet landhandel..

Først vi jeg sige tusind, tusind tak for alle de dejlige kommentarar jeg fik på mit forrige indlæg, de varmer utrolig meget og giver lyst til at blogge igen. Det er jo rigtig dejligt at vide at i er derude og følger med her hos mig :)

Lige for tiden ser min situation sådan her ud :(
Virkelig frustrerende, og nu har det stået på i knapt to uger. Og desværre har jeg oplevet forværring de sidste dage :(
Jeg har fået håndleddet i klemme og forstuvet det ret grundigt.
Så lige nu er der ingen hækling eller strik og det er ved at drive mig til vanvid. Lige pludselig har jeg opdaget hvor stor en del af min hverdag det er. Jeg vidste det på en måde godt, men jeg vidste ikke at det gav mig så meget ro at have håndarbejde i hænderne. Jeg har så svært ved at finde ud af hvad jeg skal gøre ved mig selv når jeg skal slappe af i sofaen.

Noget positivt kan jeg dog sige om det. Det er heldigvis venstre hånd og jeg er højrehåndet.
Så det som man kan klare med en hånd, kan jeg lave. 
Derfor er der blev lavet påske pynt af Hama perler de sidste dage :)6 kommentarer:

 1. Øv. Nu ved jeg hvordan det går. Håber at du får det bedre!

  SvarSlet
 2. Av for den da. Håber din hånd snart bliver sig selv igen og du kan komme til at nørkle, men lidt godt er der nok alligevel kommet ud af det, tror jeg da. ( sådan oplever jeg det selv, når der gives hæmsko på )
  Du blev tvunget til at tænke udenfor boksen, finde på noget du kunne lave og selvindsigten omkring dit behov for at nørkle, fik sig en reminder.
  God bedring du gæve pige

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Tove.
   Du har helt ret, det er meget godt lige at få en reminder om hvad man kan, så sætter man lige pludselig mere pris på det man før tog for givet. Nu med en arm i gibs bliver det hele endnu mere tydeligt.

   Slet
 3. Ej ej ej.
  Det kan altså lade sig gøre at strikke med én hånd..... Eller at strikke med den ene hånd inaktiv. Du må forsøge dig frem.
  Tunesisk hækling er også godt, sagde en 'ekspert', jeg talte med til håndarbejdsmessen i weekenden. Det kræver ret lidt af bevægeligheden. Men vælg en tykkere hakkenål end du umiddelbart tror.
  Ellers er perlerne også gode at sidde med. Og resultatet bliver så fint!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har forsøgt mig lidt med hakningen, det er bestemt bedre end hækling og strik, men stadig ikke helt godt. Men mange tak for tippet og skubbet. Nu fik jeg prøvet at hakke,det har jeg længe tænkt jeg gerne ville :)

   Slet

Jeg elsker at få kommentarer fra jer og læser dem ALLE med stor glæde :)
Jeg forsøger at svare på alle kommentarer, men nogle gange kan der måske godt gå lidt tid inden det sker :)